Persbericht Projectweek Briels Nieuwsland

In Zwartewaal is de bouw van de nieuwe school voor obs 't Want volop bezig, met leerlingen en docenten die het proces nauwlettend volgen.

In Zwartewaal is de bouw van de nieuwe school voor obs ’t Want volop bezig, met leerlingen en docenten die het proces nauwlettend volgen. Tijdens de projectweek, van 18 t/m 22 maart, staan diverse activiteiten in het thema van bouw centraal, inclusief bijdragen van peuterspeelzaal De Kinderkoepel en BSO SK Nissewaard. De projectweek omvat ook een tentoonstelling van de bouwplannen, verkeerslessen over de dode hoek, en techniekworkshops. Het hoogtepunt is het plaatsen van een tijdcapsule bij de bouwplaats.

Lees hier het volledige persbericht: https://www.brielsnieuwsland.nl/nieuws/algemeen/193079/projectweek-wow-nieuwbouw-bij-obs-t-want

Gerelateerde berichten

De bouw van de nieuwe school voor obs ’t Want in Zwartewaal is in volle gang. Kinderen en leerkrachten volgen het bouwproces op de voet. Daarom staat de jaarlijkse projectweek van 18 t/m 22 maart volledig in het teken van: “Wow Nieuwbouw!”
Vorige week vierden we in Zwartewaal de start bouw van een nieuw voorzieningencluster. In het filmpje hieronder laten we graag zien wat er gebouwd gaat worden, voor wie en wanneer. Een mooie ontwikkeling en impuls voor het dorp Zwartewaal.
Op 13 december vierde Zwartewaal de start bouw van het voorzieningencluster in het dorp. Tijdens dit feestelijke moment hadden leerlingen van school ’t Want en een aantal gebruikers van het nieuwe dorpshuis de eer om symbolisch de eerste palen voor het nieuwe gebouw de grond in te slaan.