Persbericht Projectweek Briels Nieuwsland

In Zwartewaal is de bouw van de nieuwe school voor obs 't Want volop bezig, met leerlingen en docenten die het proces nauwlettend volgen.

In Zwartewaal is de bouw van de nieuwe school voor obs ’t Want volop bezig, met leerlingen en docenten die het proces nauwlettend volgen. Tijdens de projectweek, van 18 t/m 22 maart, staan diverse activiteiten in het thema van bouw centraal, inclusief bijdragen van peuterspeelzaal De Kinderkoepel en BSO SK Nissewaard. De projectweek omvat ook een tentoonstelling van de bouwplannen, verkeerslessen over de dode hoek, en techniekworkshops. Het hoogtepunt is het plaatsen van een tijdcapsule bij de bouwplaats.

Lees hier het volledige persbericht: https://www.brielsnieuwsland.nl/nieuws/algemeen/193079/projectweek-wow-nieuwbouw-bij-obs-t-want