Hoogste punt bereikt nieuwbouw obs ’t Want

Afgelopen woensdag was het zover; het hoogste punt was bereikt in de bouw van de nieuwe school van obs ’t Want en dorpshuis de Gaffelaar. Traditiegetrouw werd de vlag gehesen door de wethouders Igor Bal en Robert van de Kooi.

Na het hijsen van de vlag mocht het gezelschap nog even een kijkje nemen in de nieuwbouw. De wanden binnen staan nog niet, maar er is al heel veel werk verricht. Het is goed te zien wat een geweldige ruimtes er voor zowel de school als het dorpshuis straks beschikbaar zijn. 

Marjolein Smith, directeur van obs ’t Want: “De nieuwe school is bijna dagelijks onderwerp van gesprek op school, zowel bij leerkrachten als bij de kinderen. Het gebouw krijgt steeds meer vorm en ook zijn wij bezig met het uitzoeken van meubilair en het bepalen van de kleuren op de muren in de lokalen en leerpleinen. Wij hebben al maanden vanaf tekening de school bekeken, maar nu wij binnen zijn geweest, kunnen wij ons nog beter een voorstelling maken hoe de school eruit komt te zien. Het wordt echt geweldig!” 

Het was voor de kinderen niet mogelijk om nu al een kijkje binnen school te nemen, maar Gemeente Voorne aan Zee trakteerde de kinderen wel op een heerlijk ijsje. Zo konden zij toch ook het hoogste punt meevieren.

Gerelateerde berichten

De bouw van de nieuwe school voor obs ’t Want in Zwartewaal is in volle gang. Kinderen en leerkrachten volgen het bouwproces op de voet. Daarom staat de jaarlijkse projectweek van 18 t/m 22 maart volledig in het teken van: “Wow Nieuwbouw!”
In Zwartewaal is de bouw van de nieuwe school voor obs 't Want volop bezig, met leerlingen en docenten die het proces nauwlettend volgen.