Voor- , tussen- en naschoolse opvang

Buitenschoolse opvang is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Daarom wordt de buitenschoolse opvang op obs 't Want verzorgd door Kinderopvang De Bonte Vlinder. Op dit moment wordt er opvang geboden op de maandag, dinsdag en donderdag op obs 't Want.  Op woensdag is er gezamenlijke opvang in Zuidland.

Het aanbod van Kinderopvang de Bonte Vlinder is heel divers. U kunt voorschoolse opvang afnemen, maar ook naschoolse opvang, vakantieopvang of een combinatie van deze mogelijkheden. Het maakt daarbij niet uit of u vaste dagen wilt afnemen per week of liever flexibele opvang (bijvoorbeeld als u te maken heeft met continudiensten).
In obs 't Want heeft de kinderopvang een eigen ruimte waar zij alle kinderen voor BSO en TSO opvangen. Het is een gezellig lokaal met veel licht en ramen en een leuke speelse indeling voor kinderen. Zo is er een poppenhoek, leeshoek en bouwhoek aanwezig maar staan er tevens tafels en stoelen, op kindhoogte afgesteld, waaraan kinderen kunnen knutselen of puzzelen.
Op de BSO worden regelmatig activiteiten aangeboden, waaronder kookactiviteiten en activiteiten gericht op thema’s (denk hierbij aan de seizoenen, Sinterklaas, Kerst, Pasen, etc.). Het kind staat bij ons centraal en daardoor bieden wij kinderen elke dag activiteiten aan, maar het kind beslist uiteindelijk zelf of hij/zij hieraan wil deelnemen. BSO is vrije tijd en de kinderen zijn dus niet verplicht om aan de activiteiten deel te nemen, de kinderen worden wel gestimuleerd om deel te nemen.
Voor meer informatie over de BSO of kindplaatsing kunt u contact opnemen met ons kantoor 0181 459252.

Behalve BSO wordt er op obs 't Want ook tussenschoolse opvang aangeboden door BSO Bernisse, een dochteronderneming van Kinderopvang De Bonte Vlinder. Bij de tussenschoolse opvang wordt de maaltijd verzorgd door de TSO; de kinderen brengen geen brood mee. Kinderen smeren met elkaar hun eigen boterham. Dat brengt een gezellige sfeer met zich mee en zorgt voor een rustmoment na een ochtend hard werken op school.
Deze service heet maaltijdinclusief en bestaat uit bruin brood, diverse vleeswaren (o.a. snijworst, boterhamworst, smeerworst, kipfilet, grillworst), kaas (maar ook smeerkaas), melk of siroop en nog fruit toe (keuze uit appel, peer, banaan en eventueel seizoensfruit).
De kosten voor de maaltijd bedragen € 2,75 per keer. U kunt vooraf een strippenkaart aanschaffen.Een flexibel of vast contract geldig tot groep 8 is ook mogelijk.
Voor vragen over de tussenschoolse opvang kunt u contact opnemen met Joanne Eggink. Mobiel: 06-13097516. E-mail: bsohetwant@hotmail.com

Download hier de inschrijfformulieren

Wilt u liever zelf eerst een kijkje nemen bij de BSO of TSO, dan kunt u contact opnemen met de leidster van de groep, Joanne Eggink, mobiel: 06-13097516 of per e-mail bsohetwant@hotmail.com

Kinderopvang de Bonte Vlinder en BS) Bernisse zijn organisaties die alleen werken met leidsters op de groep die een gedegen opleiding hebben gehad en daarin ook gediplomeerd zijn. Alle leidsters en overblijfmedewerkers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Stichting Buitenschoolse opvang Bernisse
Harregatplein 3d